Во Земун во стан во улицата Живка Петровица пронајдено е тело на млада жена (27).

Како што пишуваат српските медиуми, полицијата ја пронашла мртва жената со тешки повреди на главата и завои преку устата.

– Станува збор за семејно насилство кое завршило со убиство и приведување на осомничениот – сопругот кој има 33 години – кратко соопштиле од полицијата.

Повеќе детали за случајот засега не се откриваат.