Вонредна вечерна прес-конференција ќе одржи премиерот Димитар Ковачевски.

Од Владата не кажуваат која е темата.

„Денеска 28.09.2022 година (среда) во 21:15 часот претседтелот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата“, се вели во соопштението.