Утрово се случил пожар кај топланата на БЕГ. Пожарот во скопската толана избил нешто пред 5 часот.

На фотографиите од пожарот може да се забележи како црн чад се издига над Скопје. Големиот црн чад ги вознемири жителите на овој дел од Скопје.

-Некаде околу 5 часот наутро се појави голем црн чад. Некаде околу 40 минути се гледаше црниот дим како се издига на небото, потоа се расчисти – велат жители кои го забележале пожарот.

Наскоро се очекуваат повеќе информации.

📸

📸