Откако во јавноста изминативе денови се појавија лични сведоштва за лица кои тврдат дека се измамени од тоа што инвестирале во апликацијата „Мy World, која порано го носела името на „Лајонес“.

– Никогаш не се жали и никогаш не се објаснувај, туку радувај се кога те напаѓаат и лажно те клеветат. Тоа е најдобар доказ дека си отскокнал над медиокритетската средина. Важно е НИКОГАШ да не направиш компромис со ВИСТИНАТА и СОВЕСТА: Исус го распнаа клеветниците, да не очекуваш твојот успех да ти го простат. Подобро е лажно да те клеветат, отколку искрено да те сожалуваат. #воскреснижив, напиша Витанов на социјалните мрежи.