На социјалните мрежи се појави страшна снимка од околината на Пожаревац. Снимката е објавена денеска, но засега не се знае кога точно е направена.

На видеото се гледа како маж уништува возила во двор, додека домаќините се во шок.

Полудениот возач го управувал своето возило и удрил во паркираните автомобили во дворот, а потоа се оддалечил кршејќи ја капијата од куќата.

– На сајтот 192 пишува дека пијан им упаднал во дворот и ги удирал автомобилите, се вели во еден од коментарите на социјалните мрежи.