Во ова провокативно издание убавата водителка Сања Кужет вечерва ги маѓепса сите во „Ѕвездите на Гранд“, но и гледачите покрај малите екрани.

Водителката Сања Кужет, која од легитимни причини одамна ја нема на социјалните мрежи, блесна во вечерашното издание на „Ѕвездите на Гранд, кога се појави во син елегантен фустан кој одлично ги откри нејзините атрибути и витките нозе.

Сања Кужет носеше деколтиран фустан кој одлично ги истакнуваше нејзините гради, како и рамниот стомак, но го откри и нејзиниот друг главен адут – затегнатите нозе кои се гледаа од проѕирниот материјал од страните, длабоко до колковите.

Водителката со години важи за една од најубавите на естрадата, а се чини дека уште долго никој нема да може да и ја одземе таа титула.

📸

📸

📸

📸

📸