Апел за помош на фамилијата на кумановецот Сашо Ангеловски, чии посмртни останки треба да се донесат во Скопје од Италија.

Тој беше татко на три малолетни деца а неговата сопруга е невработена. Потребна им е финансиска помош од 4000 евра за транспорт на починатото лице од Италија до Скопје.

Во прилог трансакциската сметка од неговата сопруга:

Елизабета Ангеловска – Број на трансакциска сметка: 270-7000653634.96