Градоначалникот на општина Арачиново Ридван Ибраими бил физички нападнат. Случајот за ТВ21 го потврдија од МВР.

Од МВР велат дека според пријавата Ибраими, бил нападнат од повеќе лица.

„На 13.09.2022 година во 09:46 часот во СВР-Скопје, градоначалникот на општина Харачина пријавил дека бил физички нападнат од повеќе лица. Се преземаат мерки за расчистување на случајот“, велат од МВР.