Учесничката во реалното шоу „Задруга“, Тамара Николиќ покажа какво тело поседува. Таа ги направи последните подготовки пред „Задруговизија“, а нејзиниот извајан задник им привлече внимание на многумина.

– Не знам како ќе играм, непријатно ми е поради штиклите – изјави Тамара.

– Спушти се, види. Тие чизми се меки, можеш се’ со нив – рече Миљана.

Да потсетиме дека Тамара го привлече вниманието на јавноста поради нејзината бурна романса со Адам Џогани. Тие двајца веќе беа во врска во надворешниот свет, а врската ја обновија во реалното шоу.

📸

📸