Премиерот Димитар Ковачевски вечерва во телевизиско интервју за Канал 5 рече дека ќе биде премиер уште 11 години.

Тој ова го потврди на крајот од емисијата кога водителот го потсети дека на минатото интервју рекол дека ќе владее 12 години, по што Ковачевски додаде дека сега остануваат уште 11 години.