СПОДЕЛУВАЈТЕ: ФАМИЛИЈАТА ВЕЌЕ ЧЕТВРТИ ДЕН ГО БАРА ВАНЧО МИТЕВ ОД ВЛАДЕВЦИ!

Ванчо Митев (31) од Старо Владевци исчезна на 27.10 кога во 20:00 часот му се губи секаква трага откако го напуштил својот дом.

Облечен е во тексас палто, црни фармерки и црни патики.

За било какви информации, контактирајте го следниот телефонски број: 076 309 585.

Исчезнат е Ванчо Митев (31)