Стефан Ристовски не настапи вечерва против Бугарија во Разград на мечот кој предмалку заврши со резултат 1:1, но не можеше да остане мирен по провокациите од претседателот на Славија Софија, Венцеслав Стефанов.

„Која е таа Северна Македонија!? Вчера стана држава и зошто би се плашеле од неа“, кажа Стефанов.

На ова Ристовски одговори урнебесно и објави фотографија од нилски коњ за која дополнителен коментар не е потребен.