Каубоецот пука во воздух, вперува пиштол кон група не вооружени луѓе кои протестираат, ПОЛИЦИЈАТА СЕ ОДНЕСУВА КАКО НИШТО ДА НЕ Е, а типот ги исполнува сите елементи за да го пукаат и НЕУТРАЛИЗИРААТ на лице место!!!

Ама на Ламбе притвор му одредивте, многу е правна државата нели???

Е затоа ке видите утре НАРОООООД, МНОГУ НАРОООООД!!!