(ФБ статус на бизнисменот Зоран Витанов)

Деновиве на едни рекетарски портали (барем да беа медиуми) не клеветеа во врска со бизнисот кој што го градам веќе втора деценија.

Некои сакаа да поверуваат дека сум нечесен, но ОГРОМЕН број (над 1000 луѓе) познати и непознати ме контактираа да ми изразат поддршка. Им се заблагодарив и им реков дека всушност најголема подршка ми се токму тие рекетери кои ми направија невидена реклама!

Сега огромен број прегледи добија моите видеа на Youtube 😉 !

Злобните и глупавите поверуваа на рекетарите- нормално, на иста фреквенција се. За вас остантите, еве што вели Brian Tracey за нашиот бизнис: уживајте!!! 😉

ПС Брајан Трејси или локални рекетари? Внимавај кого слушаш!!!