Обложувалницата MOZZART често пати знае да исплати луди тикети и обложувачите да ги „награди“ со вртоглави добивки. Од овој викенд во Македонија има нов Моцарт милионер, откако играч од Скопје доби неверојатни 1,9 милиони денари.

Играчот реши да одигра доста храбар тикет и со мала уплата дојде до неверојатна добивка. Типуваше на четири меча, сите четири беа одиграни ГГ1&ГГ2 (двата тима ќе постигнат најмалку по еден гол во двете полувремиња), со коефициент 99.000. Натпреварите беа во сабота, сите беа од Англија и тимовите го испочитуваа на врвен начин!

Во Скопје се славеше висока добивка во неверојатното саботно попладне, а можеби Вие сте следниот MOZZART милионер? Воедно, не пропуштајте ја и специјалната промоција само во MOZZART – ако сакате тикети со повеќе парови, тогаш нашата обложувалница е вистинското место за Вас – зголемете ја својата добивка за 1.000%!

Во обложувалниците MOZZART активен е СУПЕР МУЛТИ БОНУС со кој може да освоиш дури десет пати поголема добивка на тикетот. Бонусот важи за сите натпревари со квота 1.35 или поголема без игрите конечен тип. Бонусот од дневна понуда важи преку целиот ден.

Исто така тука е и Happy Hour бонусот кој важи само во термините 9:00 – 11:00 часот и 21:00 – 23:00 часот. Бонусот важи за тикети на кои има исклучиво натпревари без играта конечен тип.

Посетете го најблиското Mozzart уплатно место, искористете го неверојатниот бонус и освојте за 1.000% поголема добивка!