Овој човек по расправија со луѓето кои дошле да му го кренат автомобилот, решил да ги земе работите во свои раце.

Жестоко изнервиран од тој настан се качи на „пајакот“ и пред да стапне на педалата за гас уште еднаш праша дали сами ќе ја спуштат колата или тој да го направи тоа.

Откако тие го одбиле, човекот решил да стави во рикверц и стисне на гас и покрај тоа што тешко го оштетил автомобилот, сепак успеал да го симне од приколката и се оддалечил од местото на настанот.