Куќата на Неда Украден на море, која се наоѓа во Лепетани, во срцето на Которскиот залив, е вистински рај каде пејачката го поминува најубавото време во текот на летото.

На врвот на кариерата, Неда купила парцела во Црна Гора, за да си обезбеди на себе и на своето семејство парче рај покрај морето.

Куќата на Неда Украден на море е катна зграда, а претпоставката е дека Неда еден кат опремила за себе, ќерката и зетот и нејзините внуци, додека другите катови се издаваат под кирија, од кои имаат убави приходи во текот на летото.

Како дел од куќата, Неда направила прекрасен двор скриен зад настрешницата на медитеранското зеленило, а плажата е блиску до нејзината вила.

📸

📸