Сцени од филм во кој ќе биде употребено огнено оружје ќе се снимаат утре на улицата Фредерик Шопен во Црниче. Станува збор за филмот „Син портокал“.

Од МВР информираат дека сцените ќе се снимаат од утре до вторник во периодoт од 9 до 18 часот.