Вечерва во Аеродром се случи сообраќајна несреќа.

Автомобил „Поло“ се заби во жардињера. Од силината на ударот се активираше и воздушното перниче. Екипата на „Пресинг ТВ“ е на терен и забележа дека има повредени патници.

Возачот најверојатно изгубил контрола од дождот кој паѓаше вечерва.

📸

📸