Освен скршени дрвја од силниот ветер, поројниот дожд поплави и паркови и помали улици. Невремето со пороен дожд и силен ветер што попладнево го зафати Скопје искрши дрвја во скопската населба Карпош 1.

Како што може да се види од фотогалеријата во продолжение, освен скршени дрвја поројниот дожд поплави и паркови и помали улици.

📸

📸

📸

📸

ФОТО: 360степени