Гордата мајка Слаѓа Трајковиќ (сопругата на познатиот српски пејач Радиша Трајковиќ- Џани) вчера го женеше својот постар син Милош, а со својот изглед на црковната венчавка ги шокираше сите.

Свекрвата нСлаѓа се појави на платото пред храмот Свети Сава во провокативен фустан кој повеќе откриваше, отколку што криеше, па многумина коментираа дека овој фустан не ѝ прилега.

Избрала фустан на едно рамо во боја на кожа, со кој не носела градник, па и биле исцртани брадавиците. Исто така, многумина коментираа дека Слаѓа не носи и долна облека, па токму поради ветерот што дувал, забележале дека „гаќичкоте ѝ останале дома“.

На рамото носеше чанта „Луј Витон“ од лимитирана колекција, на која се појавува познатиот лик Мона Лиза на Леондардо де Винчи.

Чантата од оваа колекција беше многу брзо распродадена пред неколку години, иако чинеше „банални“ 3.000 евра, а можеме да видиме дека Слаѓа е горда сопственичка на една од нив.

📸

📸

📸

📸