Снежана Јаковљевиќ (37) исчезна во Котеж. Последен пат била видена кога излегла од куќата со тримесечното бебе, а нејзиното исчезнување било пријавено во полиција.

Таа излегла од куќата околу 11 часот, облечена во долга црна јакна до колена. Таа го зела бебето со себе во количка во беж-зелена боја. Таа е висока 180 сантиметри, тешка 75 килограми, руса коса и зелени очи.

Се губи секаква трага по 11 часа откако никој од нејзиното семејство и пријатели не ја видел. Нејзиниот телефон е недостапен, а таа ги деактивирала сите социјални мрежи.

Одделот за исчезнати лица во полициската станица за нејзиното исчезнување бил известен. Ако мислите дека сте виделе женско лице кое одговара на овој опис, известете ја полицијата.