Министерството за внатрешни работи (МВР) на Србија се огласи по повод снимката кое се појави на социјалните мрежи и некои медиуми, најавувајќи дека ќе ја испита веродостојноста на тие видеа.

Имено, се појави видео на кое припадничка на МВР на Србија наводно е фатена при жешка акција со еден нејзин колега, пишува Република.рс.

– Што да ви кажам, голема афера. Голема! До мене дојдоа информации дека се работи за орално задоволување во тоалет. Колку што знам има и експлицитна снимка. Баш така… како во филмовите за возрасни – вели изворот на Република.рс.

Се појавија и шокантни фотографии од оваа полицајка на кои таа става банана во устата симулирајќи орален се*с.

– Кој знае што уште ќе се појави на интернет и социјалните мрежи во иднина – вели соговорникот.