Полицаец (20) и неговата сестра загинаа во крвава гозба, која ја започнал Урош Б.(21) во селото Дубона кај Младеновац. Во овој масакр се убиени уште шест лица, а 13 се ранети.

Полицаецот Милан Паниќ е убиен вечерва во крвавиот пир кај Младеновац. Загинал со сестра му.

Бројот на ранети се зголемува. Како што дознава „Блиц“, бројот на ранети е зголемен на 13.

Осум од нив се во Ургентниот центар, седум од нив ќе мора да бидат оперирани. Досега е завршена една хируршка интервенција.