Кети Пери ги загрижи своите фанови на социјалните мрежи, по видеото на кое пејачката не по своја волја го затвора десниот очен капак.

Иако се обидела да го врати окото во нормала, не успеала и со раката ја истегнала кожата и го вратила очниот капак во природна состојба.

Коментарите на Твитер се многубројни и различни. Неколкумина коментираат дека ова може да биде показател за парализа на лицето (нешто слично на она што го претрпе Џастин Бибер) или дури и благ мозочен удар.

Сепак, не недостигаа коментари кои имплицираа дека со тоа што го прави едноставно сака да привлече внимание.