Насмеани лица, семејства, дечковци со девојки, луѓе од различни генерации можеа да се забележат во Ист Гејт Мол, во опуштена и позитивна атмосфера.

Фотографиите потврдуваат дека Ист Гејт Мол е едно од омилените места на скопјани, но и на жителите од соседните градови.

Атмосфера од која ни за секунда не може да се добие впечаток дека тука пред неколку дена имало неочекувана поплава.

Животот продолжува по својот нормален тек, во Ист Гејт Мол – место за опуштање и релаксација, но и за шопинг. Комбинација од продавници, места за одмор и места за забава кои прават никогаш да не ни биде здодевно – впрочем, Ист Гејт Мол е создаден за уживање!

📸

📸

📸

📸

📸