Една од најубавите и најзгодните Македонки која ја запознавме преку нејзиното учество во реалното шоу „Задруга, Елеонора Миљковиќ вчера-вечер му кажа ДА на нејзиното долгогодишно момче Чедо.

Чедо и Нора се во врска долги години, но тој сметаше дека сега е идеално време тие да се скрасат и да ја крунисаат љубовта со брак.

Елеонора среќниот момент го сподели да го видат нејзините следбеници.Честитки пристигнуваат од сите страни, а најмногу коментари под нејзиниот пост пишуваат дамите кои се водушевени од изборот на дијамантски прстен кој го направил партнерот на „Задругарката“.

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸