Снимката од бруталната тепачка на три жени во Белград се најде и на социјалните мрежи.

„Дали е ова обезбедување, брат? Да ви е… матер, брату, снимај“ викала една од жените, најверојатно стоејќи покрај лицето кој го снимал видеото.

Неколку можи што во тој момент се нашле таму се обиделе да ги разделат жените, но безуспешно. Тие воопшто не ги ни приметувале.

„Aјде излезетe ќе му го искршите седиштето“ прокоментирал еден маж.

Додека жените се тепале друг маж пак наместо да ги раздели, се обидел на едната од нив да и ја подигне сукњата.