За првпат во средното економско училиште „Арсени Јовков“ во Скопје за директор ќе биде именуван Албанец.

– Алсат неофицијално дознава дека именувањето на Назми Рамани за директор на училиштето доаѓа како резултат на постигнат договор меѓу „Огнената група“ и градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, пишува Алсат.

Назми Рахмани досега ја извршуваше функцијата помошник директор во ова училиште.