Учесникот на протестите против Францускиот предлог пред Собранието на Република Македонија кој во јавноста се прослави со репликата „не може да ме попиташ, може да те пошљакам, дадена во живо при известување на бугарски новинар, доби силна конкуренција откако на социјалните мрежи се појави нова снимка од исто така „упад“ во програма во живо на бугарски новинар од страна на друг демонстрант.