Поранешната Мис Хрватска, Ивана Кнол и на големата пресметка помеѓу Хрватска и Бразил ги предизвикува конзервативните власти во Катар со својот провокативен „коцкест“ аутфит.

Кнол, која благодарение на фотографиите од Катар, успеа да ја „пробие“ линијата од 1 милион следбеници на Инстаграм, неодамна во интервју со Пирс Морган изјави дека се консултирала со локалните жители за својата облека и дека тие им кажале дека нема ништо недозволено.

📸

📸

09.12.2022., stadion Education City, Al Rayyan, Katar – FIFA Svjetsko prvenstvo, cetvrtfinale, Hrvatska – Brazil. Ivana Knoll
09.12.2022., stadion Education City, Al Rayyan, Katar – FIFA Svjetsko prvenstvo, cetvrtfinale, Hrvatska – Brazil. Ivana Knoll

📸

📸

📸

📸