Регионалниот центар за управување со Кризи на Скопје соопшти дека денеска ќе има прекин на струја на неколку локации поради планирани технички зафати.

Дел од корисниците на улицата „Миле Поп Јорданов“ во општина Карпош утре ќе останат без струја од 11 до 15 часот.

Исто така, од 8.30 до 15 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците на улиците „Пролет“, „Светозар Марковиќ“, „Истарска“, „Битолска“ и „Мирче Ацев“ во општина Центар.