Познатите личности сме навикнати да ги гледаме во нивните најдобри изданија, во прескапа облека, високи потпетици, со шминка на лицето, фризура…

Но, тоа не е случај со Александра Пријовиќ, која пред неколку дена се појави на белградскиот аеродром како сосема обична девојка, без шминка, во едноставна, удобна гардероба, погодна за патување.

Но јасно беше декане е сосема обична девојка кога погледно ќе паднеше на нејзината скапа чанта Шанел, која им е омилена и на Карлеуша и Цеца.

Александра Пријовиќ без шминка ги остави во шок сите оние кои имаа можност да ја видат, бидејќи сфатија дека пејачката изгледа речиси идентично како и кога е нашминкана.