Љубителите на турската серија „Бурни времиња“ со задоволство ќе се присетат на малото момче Осман кое ја раскажа приказната за неговиот татко Али.

Улогата ја толкуваше турскиот актер Емир Берке Зинџиди, кој оттогаш наваму постојано нижи успешни филмски проекти и освојува симпатии. Многумина Емир го знаат како Мехмет Џан од серијата „Малиот Ага“.

Но, малото палаво момче од сериите сега е порасното и има 17 години. Погледнете како изгледа:

📸

📸

📸

📸