Маж од населбата Присоје во босанско-херцеговачкиот град Котор Варош вечерва се разнел со бомба.

Мотивот за самоубиството засега не е познат, но според неофицијални информации тој се самоубил во близина на семејната куќа, пишува Глас Котор Варош.

Телото е пренесено во Здравствениот дом.