Тажна вест споделија администраторите на фејсбук-страницата на „Радио Валандово“.

Уште еден живот прерано згасна, не’ напушти Бојан Невеселов, пишуваат тие.

„Денес овој свет го напушти и се премести во вечноста нашиот валандовчанец Бојан Невеселов-сопственик на технички преглед „Серво волан“ Валандово. За жал нашиот Бојан не ја издржа најважната битка во својот живот.

Бојан, човек со големо срце, сопруг, татко, колега за пример, личност која зрачеше.. вистински љубител на животот.. голем хуманист.. секогаш спремен да помогне.. професионалец во работата.

Бојан беше човек со огромно срце, човек кој беше еден од малкумината кои оставаат порака позади себе, порака за ширење љубов.

Почивај во мир, наш Бојан!“.