Град со големина на лешник ги побеле градските улици во Будва во текот на вчерашниот ден.

Невремето кое со денови ја зафати Црна Гора не ја заобиколи ниту Будва, па во текот на вчерашниот ден невреме татнепе и низ овој град.

Во продолжение погледнете ги деталите од невремето што ги снимија црногорските медиуми:

📸

📸